2017. júniusi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

2017. júniusában kiállítás-megnyitóra, térzenére, koncertekre, könyvbemutatóra invitáljuk az érdeklődőket a város kulturális tereibe, az Agárdi Közösségi Házba, a Gárdonyi rönkvárba, a Velencei-tavi Galériába!

Bővebben...
 
A Péntek Esti Hangtárlat 2017. nyári programjai PDF Nyomtatás E-mail

A hagyományoknak megfelelően, idén is nyáresti koncertsorozattal várjuk a zeneszerető közönséget a Velencei-tavi Galériába (Agárd, Sigray u. 1.). Hívjuk, várjuk mindazokat, akik  szeretik a szép zenét, és örömmel töltik péntek estéiket a Velencei-tavi Galéria ódon falai között, kiváló zeneművészek produkcióit hallgatva. Idén vendégeink lesznek: Dudás Márta zongoraművész és tanítványai, a Misztrál együttes, Jónás Krisztina, Bajnay Beáta flamenco táncos, Huzella Júlia és  Ficza István színművészek, a Dobai-Potesz Jazz Duo,  az Octovoice, a Tango Harmony zenekar, a Tercina együttes és Kálid Artúr színművész, Marco Bianchi zongoraművész és a Kiss G. László jazz-gitáros vezette Daily Part Acoustic formáció. 

Bővebben...
 
Olvasókörök az Agárdi Közösségi Házban PDF Nyomtatás E-mail

2017. május hónapban is folytatódik az Agárdi Fiókkönyvtárban az Olvasókörök programsorozat, melyet Pintérné Mosolygó Erika könyvtáros tart. Az olvasókörökben kötetlen beszélgetések folynak az adott témákról, könyvekről. Nem író-olvasó találkozók.  A beszélgetésekbe bármikor bárki bekapcsolódhat, a részvétel ingyenes. Részletes program:

Bővebben...
 
2017. májusi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

Szeretttel hívunk mindenkit májusi programjainkra, melyet a Nemzedékek Házában, az Agárdi Közösségi Házban, a Velencei-tavi Galériában, a Gárdonyi Géza Emlékházban és a Dinnyési Templomkert és Hagyományőrző Központban tartunk. A gyereknapot egészséggel fűszereztük, reméljük mindenki szívesen részt vesz majd a programon.

Bővebben...
 
2017. áprilisi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

Szezonnyitó kulturpiknik, ismeretterjesztő előadások, Költészet-napi verskoncert, húsvéti készülődés és ünnepség, helytörténeti est, történelmi címereink kiállítás  - hívunk, várunk szeretettel áprilisi programjainkra!

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

2. oldal / 60


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo