2016. áprilisi programok PDF Nyomtatás E-mail

Április hónapban a KoMod Színház előadására, a Költészet Napja programunkra, közéleti beszélgetésre, kiállítás-megnyitóra hívjuk az érdeklődőket kulturális tereinkbe. Itt közöljük szezonnyitó kulturális gasztronómiai fesztiválunk, a Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál programjait is.

Bővebben...
 
2016. február-március havi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

 Szeretettel hívunk és várunk mindenkit programjainkra februárban és márciusban is!

Bővebben...
 
Honismereti fotóalbum bemutatója a Nemzedékek Házában PDF Nyomtatás E-mail

2016. 01. 29-én, 18 órakor, a Váradi Péter Pál- Lőwey Lilla: Erdély – Kárpátok koronája – Keleti Kárpátok I. c. honismereti fotóalbumot mutatjuk be a Nemzedékek Házában (Gárdony, Gárdonyi G. u.)  A kötet Kárpát-kanyart, Brassó és vidékét, a Barcaságot a Tízfalusi csángók falvaival, valamint Havasalföld egykori székely megyéjét tartalmazza.

Bemutatásra kerül Erdély – Magyar Zsoltár – Dsida Jenő irodalmi fotóalbum is, mely a költő életének állít emléket, valamint a Dsida Jenő-emléklapok (2016-os falinaptár).

Közreműködik: Soós Andrea előadóművész és Miniska Mónika zongoraművész. A könyvek és a falinaptár kedvezményesen megvásárolhatóak a helyszínen. 

 

Bővebben...
 
A Magyar Kultúra Napja Gárdonyban PDF Nyomtatás E-mail

 2016. január 22-én, a Magyar Kultúra Napján városunk szülöttére, Gárdonyi Gézára emlékezünk, az író dédunokájával. Keller Péter Az élő Gárdonyi arc című kötetét mutatja be 18 órakor a Nemzedékek Házában. Másnap, január 23-án "Szabad-é dalolni...?" címmel a Szent Mihály Szekere Vándorszínház zenés színházi estjét élvezhetjük ugyanitt. Közreműködik: Valter Ferenc operaénekes, Somlai Valéria zongoraművész és Sebestyén Bernát.

 

Bővebben...
 
Adventi programok Gárdonyban PDF Nyomtatás E-mail

Szeretettel hívunk, és várunk mindenkit adventi  programjainkra: a várakozás időszaka 2015. december 5-én jótékonysági vásárral kezdődött, a Gárdonyi-Agárdi Polgári Körök gyűjtöttek Gárdonyban, a rászoruló családok karácsonyi ajándékozására. 2015. december 12-én a helyi, fiatalok, képzőművészek, alkotók, zenészek rendeznek kiállítással, vásárral egybekötött  jótékonysági programot a Nemzedékek Házában. 

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

6. oldal / 60


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo