2016. júniusi programok PDF Nyomtatás E-mail

Júniusban nyitjuk a Velencei-tavi Galériában Gárdony helytörténeti fotókiállítását, előtte térzenét láthatunk a Székesfehérvári Ifjúsági Fúvószenekarral. Táncházat tartunk a Kákics együttessel 10-én. A Péntek Esti Hangtárlat első estjén Dudás Márta zongoraművész ad koncertet tanítványaival. A következő esten erdélyi költők megzenésített verseiből hallhatunk ízelítőt Hideg borogatás - erdélyi látlelet címmel. A Múzeumok Éjszakáján, június 25-én a Bandiera zászlóforgatókkal, az agárdi kongásokkal és Molnár Hajnalka tűzzsonglőrjeivel tartunk máglyatűz melletti programot várcsatával a Gárdonyi rönkvárnál. 

Bővebben...
 
2016. májusi programok PDF Nyomtatás E-mail

Ebben a hónapban avatjuk az agárdi tóparton dr. Solymos Ede néprajzkutató szobrát, Kontur András alkotását. Várunk mindenkit szeretettel a gárdonyi iskola igazgatójának, Lábadi Zoltánnak katonahőseinkről szóló előadásra, május 7-én, a magyar táncház napján táncházba, jazz-estre és irodalmi estre.

Bővebben...
 
2016. áprilisi programok PDF Nyomtatás E-mail

Április hónapban a KoMod Színház előadására, a Költészet Napja programunkra, közéleti beszélgetésre, kiállítás-megnyitóra hívjuk az érdeklődőket kulturális tereinkbe. Itt közöljük szezonnyitó kulturális gasztronómiai fesztiválunk, a Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál programjait is.

Bővebben...
 
2016. február-március havi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

 Szeretettel hívunk és várunk mindenkit programjainkra februárban és márciusban is!

Bővebben...
 
Honismereti fotóalbum bemutatója a Nemzedékek Házában PDF Nyomtatás E-mail

2016. 01. 29-én, 18 órakor, a Váradi Péter Pál- Lőwey Lilla: Erdély – Kárpátok koronája – Keleti Kárpátok I. c. honismereti fotóalbumot mutatjuk be a Nemzedékek Házában (Gárdony, Gárdonyi G. u.)  A kötet Kárpát-kanyart, Brassó és vidékét, a Barcaságot a Tízfalusi csángók falvaival, valamint Havasalföld egykori székely megyéjét tartalmazza.

Bemutatásra kerül Erdély – Magyar Zsoltár – Dsida Jenő irodalmi fotóalbum is, mely a költő életének állít emléket, valamint a Dsida Jenő-emléklapok (2016-os falinaptár).

Közreműködik: Soós Andrea előadóművész és Miniska Mónika zongoraművész. A könyvek és a falinaptár kedvezményesen megvásárolhatóak a helyszínen. 

 

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

6. oldal / 60


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo