2017. márciusi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

Márciusban előadást hallhatunk Szent László királyról és Gróf Széchenyi Ödönről, ismét vendégei lehetünk a Helytörténeti Klubnak, ahol többek között Imre István halász mesél a Velencei-tó halászatáról, nálunk tartja születésnapi koncertjét a MusiColore Énekegyüttes, Kelemen István színművész önálló estje is a kínálatban, és természetesen együtt ünnepelünk az 1848-49-es szabadságharc és forradalom nemzeti ünnepünket, ahol vendégünk lesz Dr. Hernády Zsolt történész. Ebben a hónapban láthatjuk Gönczi Gábor nagy sikerű előadását a pszichoaktív szerekről, függőségekről. Lesz egy ritkaságszámba menő könyvbemutatónk is: Bokányi Zsolt, a Vörösmarty Rádió riportere és a Boka és a Klikk zenekar énekese tanúságtevő könyvét mutatjuk be - a reformáció emlékév kapcsán is a Nemzedékek Házában. 

Bővebben...
 
Állandó csoportok, klubok, foglalkozások a Nemzedékek Házában 2017. PDF Nyomtatás E-mail

Szeretettel ajánljuk klubfoglalkozásainkat, szakköreinket, melyeket a Nemzedékek Házában (Gárdony, Gárdonyi G. u. 1.) tartunk.

Bővebben...
 
2017. februári programjaink PDF Nyomtatás E-mail

Februárban fotókiállítással, színházi előadásokkal, ismeretterjesztő előadásokkal, swing koncerttel, irodalmi esttel, helytörténeti klub programjával és farsangi programmal várunk mindenkit a Nemzedékek Házában és a Dinnyési Templomkert és Hagyományőrző Központban. Részletes program:

Bővebben...
 
2017. januári programjaink PDF Nyomtatás E-mail

2017. januárjában kezdetét veszi múltidéző vetítés-sorozatunk Gárdony régen címmel. Január 12-én Gárdonyban is emléktüzet gyújtunk a doni hősök tiszteletére. Január 13-án bábszínházi előadás lesz a Nemzedékek Házában, január 20-án a Fejér Megyei Levéltárral közös esten könyvbemutatót tartunk, majd január 27-én Cseh Tamásra emlékezünk. Idén január 28-án lesz Gárdony város jótékonysági bálja, melyet a Nádas Étteremben tartanak.

Bővebben...
 
2016. december havi programok PDF Nyomtatás E-mail

Decemberben is szeretettel várunk mindenkit a Nemzedékek Házába, Gárdonyba. Adventi és karácsonyi programokkal készülünk.  

 

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

3. oldal / 60


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo